HENGSTENSTATION

Telefoon:
0318–483284

MANEGE

Telefoon:
0318–483933

SOCIAL MEDIA

WELKOM BIJ DE MANEGE!

VEELZIJDIGE MANEGE

Ons bedrijf is actief op diverse gebieden binnen de paardensport, een belangrijk onderdeel hiervan is de manege. Al meer dan dertig jaar leiden we ruiters op van diverse niveau’s. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een veelzijdige en gezellige manege. We zijn er dan ook trots op dat verschillende ruiters, die als kind zijn begonnen, zo gemotiveerd zijn gebleven, dat ze nu bij ons in pension staan met hun eigen paard of lid zijn van onze rijvereniging.

COMFORTABELE RIJHAL

Manege de Nieuwe Heuvel is een gezellige manege die onderdeel uitmaakt van een modern en bijzonder bedrijf op een unieke locatie.
Wij beschikken over eersteklas lespaarden en pony’s waarop de leerlingen geschoold worden door ervaren gediplomeerde instructeurs. De lessen vinden plaats in een comfortabele rijhal en als het mooi weer is, wordt er in een buitenrijbaan instructie gegeven. Bij mooi weer is er ook de mogelijkheid om buitenritten te maken door onze bosrijke omgeving.

GEZELLIGE FOYER

U zult zich bij manege de Nieuwe Heuvel snel thuis voelen. In de gezellige foyer en op ons grote terras kunt u, onder het genot van een hapje of drankje, genieten van alles wat met paarden te maken heeft.
Op deze website is heel veel informatie te vinden over onze manege, maar heeft u toch vragen dan nodigen wij u van harte uit om ons te komen bezoeken of contact op te nemen per telefoon of mail

eerstvolgende activiteit

Meetmoment Voltige

Datum: 9 augustus 2020

Tijd: 13:00 uur

Locatie: De Nieuwe Heuvel

hengstenkeuring-icon