HENGSTENSTATION

Telefoon:
0318–483284

MANEGE

Telefoon:
0318–483933

SOCIAL MEDIA

WELKOM BIJ DE MANEGE!

CENTRAAL GELEGEN

Jaren geleden werd de manege opgericht, naast de hengstenhouderij. De manege stond eerst aan de Veenstraat. Inmiddels hebben we een luxe en zeer gezellige accommodatie aan de Oude Arnhemseweg, waar paardrijles gegeven wordt voor jong en oud.

Onze ligging is centraal in Nederland. Hierdoor zijn wij een prachtige plek, om samen te komen om te genieten van de paardensport.

COMFORTABELE RIJHAL

Wij beschikken over eersteklas lespaarden en pony’s waarop de leerlingen geschoold worden door ervaren gediplomeerde instructeurs. De lessen vinden plaats in een comfortabele rijhal en als het mooi weer is, wordt er in een buitenrijbaan instructie gegeven. Bij mooi weer is er ook de mogelijkheid om buitenritten te maken door onze bosrijke omgeving.

GEZELLIGE FOYER

U zult zich bij manege de Nieuwe Heuvel snel thuis voelen. In de gezellige foyer en op ons grote terras kunt u, onder het genot van een hapje of drankje, genieten van alles wat met paarden te maken heeft.
Op deze website is heel veel informatie te vinden over onze manege, maar heeft u toch vragen dan nodigen wij u van harte uit om ons te komen bezoeken of contact op te nemen per telefoon of mail

eerstvolgende activiteit

Late Veulenkeuring NRPS

Datum: 19 september 2020

Tijd: 09:00

Locatie: De Nieuwe Heuvel