HENGSTENSTATION

Telefoon:
0318–483284

MANEGE

Telefoon:
0318–483933

SOCIAL MEDIA

WELKOM BIJ DE MANEGE!

DE MANEGE

Jaren geleden werd de manege opgericht, naast de hengstenhouderij. De manege stond eerst aan de Veenstraat. Inmiddels hebben we een luxe en zeer gezellige accommodatie aan de Oude Arnhemseweg, waar paardrijles gegeven wordt voor jong en oud.

Onze ligging is centraal in Nederland. Hierdoor zijn wij een prachtige plek, om samen te komen en te genieten van de paardensport.

DE LESSEN

Wij beschikken over eersteklas lespaarden en pony’s waarop de leerlingen geschoold worden door ervaren gediplomeerde instructeurs. De lessen vinden plaats in een comfortabele rijhal. Bij mooi weer, wordt er in een buitenrijbaan les gegeven of gaan we lekker naar het bos!

Onder het kopje ‘lessen’ vindt u meer informatie wat betreft tarieven, benodigdheden en worden onze paarden en instructrices voorgesteld.

DE FOYER

U zult zich bij manege de Nieuwe Heuvel snel thuis voelen. In de gezellige foyer en op ons grote terras kunt u, onder het genot van een hapje of drankje, genieten van alles wat met paarden te maken heeft.

Boven de foyer en naast de binnenbak, hebben wij vergaderzalen. Hier vinden veel vergaderingen van o.a. stamboeken plaats. Het fijne hieraan is dat u direct kunt kijken of onze locatie geschikt is voor uw (paarden) evenement!  Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.

eerstvolgende activiteit

Friezenselectie

Datum: 15 juni 2024
Tijd: 09:00
Locatie: Evenementen terrein