HENGSTENSTATION

Telefoon:
0318–483284

MANEGE

Telefoon:
0318–483933

SOCIAL MEDIA
Image Alt

Instructie

Instructie

Sandra Jansen
is al sinds haar 12de jaar bij ons op de manege. Eerst altijd als manegeruiter en later fulltime in dienst als gediplomeerd instructeur.

Sandra is zelf Z1 dresuur met haar paard Sepp. De passie van Sandra gaat uit naar de voltigesport en zij is dan ook trainer/coach van diverse teams. Haar paard Sepp loopt zowel in de dressuur als in de voltige en komt daarmee ook internationaal aan het werk. Sandra geeft groeps- en privelessen en is op maandagavond de vast instructeur van de groepslessen. longeer- en zitlessen behoren ook tot de mogelijkheden.

Mariska van den Brink
is sinds 2016 instructeur bij ons en is naast, alle groepslessen en privelessen door de weeks, op dinsdagavond in onze binnenbaan te vinden voor haar vaste groepslessen. Ze is gediplomeerd Orun instructeur
Jan Ditewig
is sinds 2012 instructeur op de Nieuwe Heuvel en is Orun gediplomeerd. Zelf is hij zowel in de dressuurring te vinden als in het springparcours.

Jan verzorgt privelessen door de weeks en daarnaast is hij altijd donderdagavond in onze binnenbaan te vinden voor zijn vaste groepslessen.

Brandien den Hartog
is Orun gediplomeerd en werkt al sinds 1997 bij ons als instructrice.

Brandien rijdt op dit moment de dekhengst Take 455 en samen komen zij uit in de klasse ZZ-licht. Naast onze groepslessen verzorgt Brandien vaak privelessen, ook geeft zij de verenigingslessen op de maandagavond en vrijdagochtend.