HENGSTENSTATION

Telefoon:
0318–483284

MANEGE

Telefoon:
0318–483933

SOCIAL MEDIA
Image Alt

Instructie

Instructie

Sandra Jansen

Vanaf haar twaalfde loopt Sandra al op onze manege rond. Hoe oud zij inmiddels is, dat verklappen we natuurlijk niet. Sandra is hier begonnen als beginnende manege ruiter, en inmiddels hét aanspreekpunt van de manege.

De passie van Sandra gaat uit naar de voltige sport. Zij traint dan ook meerdere teams op zowel nationaal als internationaal niveau. 

Haar grote vriendelijke reus Sepp mocht vaak mee op voltige wedstrijd. Daarnaast zijn zij samen Z1 geklasseerd in de dressuur. Inmiddels geniet Sepp van zijn pensioen. 

Dit betekend niet dat Sandra niet meer rijd. Onder andere is zij nu de amazone van de Friese dekhengst Faust 523.

Brandien den Hartog


Brandien werkt sinds 1997 bij Manege De Nieuwe Heuvel. Naast alle privé- en groepslessen die zij geeft, heeft zij in deze periode meerdere dekhengsten gereden. O.a. met Take 455 behaalde zij de klasse ZZ-Licht. Op dit moment traint zij de jonge merrie Wietse, van dhr. Vrolijk.

Doe jij tijdens de lessen goed je best? Dan kan het maar zo zijn dat je het compliment ‘waaat goeeed’ krijgt. Brandien is namelijk erg fan van de uitspraak van Martien Meiland. 

Voor vele klanten is Brandien niet meer weg te denken, van ons bedrijf. Wat ons betreft een mooi compliment! 

Naomi van den Broek

In 2019 heeft Naomi de opleiding paardenhouderij afgerond op het Aeres Barneveld. Direct heeft zij de bevoegdheid om les te geven behaald.

Als klein meisje is Naomi hier begonnen met paardrijden. Haar eerste les was op Martine, dit is de moeder van o.a. Nico, Nemo en Bartje. Inmiddels leidt zij onze (nieuwe) manegepaarden en pony’s op om vervolgens in de lessen te laten meelopen.

Ga jij op ponykamp? Dan zal Naomi je begeleidster zijn. Naast de leuke, leerzame lessen is er zeker genoeg tijd voor gekkigheid. Een muziekje hard aan, en dansen bovenop de tafel; dat zit er zeker in bij de ponykampen van Naomi!

Denise Robbers

Denise komt uit een echt paardengezin. Een deel van het gezin is dan ook werkzaam hier bij De Nieuwe Heuvel.

Denise haar liefde voor paardrijden begon bij de voltige. Toen zij voltige deed én turnen, moest er toch echt een keuze gemaakt worden. Denise koos voor voltige en al snel kwam haar eigen pony Indy. Elke dag voltigeren wordt wat te gek, dus zo ontstond haar passie voor het rijden.

Voor haar opleiding Paardenhouderij was Indy toch wat oud en te klein, dus kwam Frodo in de familie. Haar paard Frodo is een echte alleskunner: dressuur, springen, mennen & voltige, niets is voor hem te gek. Inmiddels  heeft Denise haar diploma Paardenhouderij binnen en is ze bevoegd om les te geven.

En niet alleen haar paard is een alleskunner, Denise is dat ook! Ze is namelijk niet alleen werkzaam bij de manege, maar ook in het horeca-gedeelte.

Hanneke Berkhout

Ook Hanneke is sinds haar jongere jaren al te vinden bij ons op de manege!

Onze manege pony Nico heeft haar de beginselen geleerd van het paardrijden. En inmiddels heeft Hanneke haar eigen kleine kudde. Haar voorkeur gaat uit naar vossen merries. Ken jij het spreekwoord: merrie en vos, steekje los? Wie weet passen deze paarden daarom zo goed bij Hanneke, want niets is deze instructrice te gek!

Hanneke is niet alleen te vinden in de dressuurring, maar regelmatig vliegt zij over hoge hindernissen heen. Ook pakt ze graag een crosslesje mee. Deze ervaring zorgt voor veel afwisseling in haar lessen.