HENGSTENSTATION

Telefoon:
0318–483284

MANEGE

Telefoon:
0318–483933

SOCIAL MEDIA

HENGSTENSHOW DE NIEUWE HEUVEL 2022

DE SHOW

Tweede paasdag, maandag 18 april 2022, was dé dag dat wij eindelijk onze hengsten weer konden tonen aan alle paardenliefhebbers.

Na twee jaar geen Hengstenshow georganiseerd te hebben, konden wij natuurlijk alleen maar hopen dat u er weer net zo veel zin in zou hebben als wij. En dat was ook zo! Wat een gigantische opkomst! Wij willen u daar ontzettend voor bedanken.

Onze Hengsten en nakomelingen hebben hun beste beentje voor gezet en haalde alles uit de kast.

GOUD

Zoals u misschien gezien hebt, waren de kleuren goud en zilver aanwezig in de aankleding. Een knipoog naar het karakter van al onze hengsten; die zijn goud waard! De aandacht op het evenementen terrein wat zij heerlijk vinden en de power die zij laten zien op het moment dat wij het graag zien; ze doen het allemaal ‘maar even’ voor ons.

Daarnaast vielen de goud gebakken patatjes goed in smaak. Je kon merken dat iedereen genoot van deze prachtige zonnige dag.

HET EVENEMENTENTERREIN

Ons nieuwe evenemententerrein heeft zijn eerste grote evenement getoond. Op naar nog vele mooie andere paardenevenementen. Zodat we weer samen kunnen genieten van de paardensport.

Kon u er deze dag helaas niet bij zijn? Wij zullen u in de aankomende weken natuurlijk nog voldoende beeldmateriaal tonen van de Hengstenshow.

eerstvolgende activiteit

CH Tuigpaarden Fries Ras

Datum: 18 mei 2024
Tijd: 12:00 - 17:00
Locatie: Evenementen terrein