HENGSTENSTATION

Telefoon:
0318–483284

MANEGE

Telefoon:
0318–483933

SOCIAL MEDIA

Tiede 501 zonen kampioen en reserve kampioen hengstenveulens!

Tiede 501 zonen kampioen en reserve kampioen hengstenveulens!

🏆Tiede 501 zonen kampioen en reserve kampioen hengstenveulens!🏆
🥇Op de fokdag van het Friesch Paard Zuid-Nederland in Schijndel hebben maar liefst 3 veulens van Tiede 501 en 3 van Auwert 514 een eerste premie ontvangen.
🏆Payke Antje P. (Tiede x Beart), in eigendom van J. Peters (Hogeloon), is uitgeroepen tot kampioen hengstveulens. Een andere zoon van Tiede 501, Roan van ‘t Heike (mv. Uldrik) van M. Lemmen (Egchel) is reservekampioen van de hengstveulens!
🏆Bij de merrieveulens heeft Ralina R (Auwert x Tsjalke) van fam. Raaijmakers (Geffen) de titel reserve kampioen in ontvangst mogen nemen!
🥇De twenter merrie van Omer 493 Lys Birkemose (mv. Jasper) in eigendom van Zomerstaete (Mijnsheerenland) heeft een eerste premie ontvangen en is Reserve Kampioen van de jeugd!
🥇Bij de driejarige kreeg de merrie Geke H. (Alwin x Maurus) van W. Hendriks (Reusel) een eerste premie en is uitgeroepen tot de reservekampioen!
🥈Heike fan de Groenesteegh (Alwin x Harmen) van de fam. van Rossum (Maren-Kessel) behaalde het STER predicaat met een tweede premie!
🥇De Kroonmerrie Rosa fan ‘e Hartstun Sport AAA (Maurus x Andries) heeft een eerste premie behaald en kreeg een uitnodiging naar de Centrale Keuring!
😍Ook de hengsten Alwin 469 en Boet 516 waren mee naar Schijndel, zij hebben tussen het kampioenschap door een spectaculair optreden mogen geven!
💐Alle fokkers en eigenaren gefeliciteerd met de behaalde resultaten!