HENGSTENSTATION

Telefoon:
0318–483284

MANEGE

Telefoon:
0318–483933

SOCIAL MEDIA

Silverstar

Silverstar

🎥Misschien heeft u al het één en ander voorbij zien komen op onze Instagram, of bent u afgelopen week op de Nieuwe Heuvel geweest. Dan zal het u vast niet ontgaan zijn dat onze prachtige accomodatie veranderd werd in een filmset!
🤍De film Silverstar, van Britt Dekker werd namelijk onder andere bij ons opgenomen!
Silverstar is de opvolger van de film Whitestar. Welke zeker bekent zal zijn onder de (jonge) paardenliefhebbers!
🧑‍🤝‍🧑Bekende Nederlanders zoals Britt Dekker, Juvat Westendorp, Wendy Ruijfrok , Eliyha Altena, Bo Maerten, Anneke Blok, Noah de Nooij & Bart Kleder waren dus allemaal te vinden op ons terrein.
🦄 Een aantal medewerkers en vaste gasten hebben zelfs als figurant mee mogen werken aan de film. Maar uiteraard spelen de paarden in deze film de hoofdrol.
En ookal zijn onze stoere hengsten niet ‘Silver’, als u straks goed kijkt, zal u ze voorbij zien komen op het grote doek!
🎞️De film Silverstar zal begin 2022 te zien zijn in de bioscoop. Bent u net zo benieuwd naar het resultaat als wij?
🎤 Daarnaast kwam Shownieuws ook nog langs, voor een interview met Britt Dekker en de bekende springruiter Jeroen Dubbeldam. Dit zal binnenkort te zien zijn op SBS6.
En een interview met Israel van Dorsten, die zijn verhaal verteld over zijn rol in de productie, is terug te zien op https://www.shownieuws.nl/…/zo-gaat-het-nu-met-israel…
🎉We hebben dus een drukke, maar zeer gezellige week gehad bij De Nieuwe Heuvel!
💒 Heeft u ook een mooie locatie nodig voor een opname, fotoshoot of iets anders leuks? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.