HENGSTENSTATION

Telefoon:
0318–483284

MANEGE

Telefoon:
0318–483933

SOCIAL MEDIA

Hengstenshow 2019

Hengstenshow 2019

Wat was het zaterdag een prachtige dag. Niet alleen de temperatuur was hoog maar ook het aantal bezoekers tijdens onze hengstenshow. Maar liefst 2500 mensen mochten wij in Lunteren verwelkomen.

Het thema was dit jaar Flower horse Power. Met een mooi opgeknapt VW busje kwamen onze voorbrengers de piste binnen. Uitgedost met een fel gekleurd blousjes en ronde brilletjes, de gespikkelde minipony maakte het bonte gezelschap helemaal af.

Nadat het publiek hiermee was opgewarmd, kwamen de eerste dekhengsten binnen. Ze werden aan de hand, in de lange lijnen of onder het zadel gepresenteerd. Ze lieten zich allemaal heel goed zien en ook hun nakomelingen waren een lust voor het oog.

In de pauze was er een Meet and Greet met Pier 448. En wat heeft Pier een hoop fans! De vriendelijke reus stond in de piste waar iedereen hem een aai of een knuffel konden geven of een praatje kon maken met 1 van zijn verzorgers.

Als afsluiting hadden Jan, Mirthe, Sabine en Marijke een leuke kür in elkaar gezet op de muziek “Schijn een Lichtje op Mij” van Drukwerk. Eén ding is zeker, de show was onvergetelijk al was dat alleen al door de muziek die in je hoofd bleef hangen.

We kijken uit naar onze volgende hengstenshow tweede paasdag 22 april 2019 en hopen dan de mensen te verwelkomen die deze daverende show hebben gemist.

Foto’s: Ingrid Truijens, Danielle Vink en Karin Sevink